Rotary Borgloon Haspengouw Rotary Borgloon Haspengouw

Login ledenLogin leden

Historiek

Rotary Club Borgloon-Haspengouw, opgericht in 2002 en officieel erkend in 2003, is een jonge, dynamische en vooruitstrevende club.

Jong; recent opgericht en met een naar Rotarynormen relatief jonge gemiddelde leeftijd. Maar vooral jong van hart en geest en zelf-relativerend.

Dynamisch; bestaand uit een speciale mix van bedrijfsleiders, zelfstandigen en andere talenten, in staat om grote projecten met een beperkte ‘crew’ neer te zetten. Bedenker en organisator van onder andere de Bloesemring en Toscana Hesbania.

Vooruitstrevend; vanuit haar sterk vermogen tot zelfrelativering en een typisch Haspengouwse zwakke aanleg voor gezagstrouwheid voorloper op het gebied van Rotary experimenten. Duo-voorzitters, alternatieve vergaderfrequenties, eigen club rituelen, enz…

Rotary Club Borgloon-Haspengouw heeft eer zeer sterke focus op vriendschap en het bevorderen van de vriendschapsbanden. Vanuit deze vriendschap en met de beide voeten in de wereld beleeft Rotary haar ‘act to serve’ ideaal.